زلال کننده

زلال کننده

120,000تومان
تولید کننده:ایران
کد محصول: اسپینداسول بطری250سی سی
موجودی 14

بررسی اجمالی

مایع زلال کننده؛اسپینداسول یک محلول سیلیس کلوئیدی است و به سرعت پروتئینی که باعث کدر شدن ماءالشعیر می شود را ته نشین و به شما محلول کاملا شفاف می دهد.روش استفاده:در پایان پخت و پس از سرد شدن شربت، به ازای هر 10 لیتر، 10 سی سی از محلول زلال کننده را ا...

مایع زلال کننده؛اسپینداسول یک محلول سیلیس کلوئیدی است و به سرعت پروتئینی که باعث کدر شدن ماءالشعیر می شود را ته نشین و به شما محلول کاملا شفاف می دهد.

روش استفاده:

در پایان پخت و پس از سرد شدن شربت، به ازای هر 10 لیتر، 10 سی سی از محلول زلال کننده را اضافه کنید و سپس به مدت یک تا دو ساعت صبر کنید تا پروتئین ها ته نشین شوند، سپس شربت را به ظرف دیگری منتقل کنید به طوریکه پروتئین‌های ته نشین شده تا حد امکان از شربت جدا شوند. این عمل باعث میشود در نهایت ماالشعیر شفافتری داشته باشیم.

این محصول فودگربد بوده و مصرف این محصول در دوز اعلام شده هیچ مشکلی برای سلامت ندارد.

اضافه کردن زلال کننده در بطری باعث ته نشینی لخته ای پروتیین در ته بطری شده و توصیه نمی شود

توجه:در جای تاریک و خنک نگه داری شود در غیر این صورت ژلاتینی شده و خاصیت خود را از دست میدهد.

نظر بدهید

توجه: HTML ترجمه نمی شود!
    بد           خوب